Lady Lash Extensions -ripset ovat puhtaita, kestäviä kuituripsiä, jotka liimataan omaan yksittäiseen ripseen.

Ripsienpidennykset n. 90 min
Hinta 75 €

Volyymiripset n. 120 min
Hinta 85 €

Ripsien huolto 60-90min
suositellaan kolmen viikon välein
Hinta 40 - 60

Ripsien kestovärjäys
Hinta 7 €.

Kulmien kestovärjäys
Hinta 8

Siistiminen
Hinta 5

Ripsien ja kulmien kestovärjäys sekä siistiminen
Hinta 20


 

RIPSIEN ELINKAARI

Ripset ovat jatkuvasti eri kasvuvaiheessa ja ripsien normaali elinkaari on 4-12 viikkoa. Kasvuvaiheen lopussa ripsi tippuu luonnollisesti ja kuitu lähtee oman ripsen mukana. Uusi ripsi kasvaa tippuneen tilalle. Emme voi tietää kuituja kiinnitettäessä missä kasvuvaiheessa mikäkin ripsi on, joten on normaalia mikäli rivistöstä tippuu jo seuraavina päivinä muutamia kuituja. Tämän takia suositellaan että ainakin ensimmäinen huolto suoritettaisiin viimeistään kahden viikon kuluttua, jotta ripset pysyvät kauniina ja täyteläisinä.

Huolto tulisi suorittaa noin 2-5 viikon välein pitääksesi ripset aina kauniin näköisinä. Luonnollisen tuloksen saavuttamiseksi ripsiä laitetaan noin 60-140/silmä. Huolloissa ripsiä lisätään uusiin kasvaneisiin ripsiin. Kuitujen määrä riippuu aina asiakkaan omien ripsien määrästä. Lopputulos määritellään aina sen mukaan, kuinka kaarevat, paksut tai pitkät ripset halutaan.

MUUTA INFOA

Ripsien kestoväri tulisi suorittaa 2 päivää ennen ripsikuitujen laittoa, jotta se ei vaikuta kuitujen pysyvyyteen. Kulmien kestoväri sekä muotoilu on kyllä mahdollista ja kätevää tehdä ripsienpidennyksen yhteydessä. Piilolinssit on suositeltavaa poistaa ripsien laittoon tullessa.

Tarvittessa tehdään 2 päivää aikaisemmin allergiatesti , jos olet kovin allerginen tai silmäsi ovat todella herkät.

KOTIHOITO-OHJEET, TÄRKEÄ!!

  • Vältä uimista, saunomista, hikijumppaa ja kasvojen pesua seuraavan 24 tunnin ajan
  • puhdista varoen silmänympärysiho sekä silmämeikki öljyttömällä silmämeikinpoistoaineella (voit ostaa käynnin yhteydessä)
  • vältä silmiin kohdistuvaa mekaanista rasitusta (=hierontaa tai hankausta)
  • ripsiväri ei ole tarpeen käyttäessäsi Lady Lash Extensions -ripsiä. Mikäli kuitenkin haluat käyttää ripsiväriä, voit halutessasi ostaa liikkeestä kuituripsille tarkoitettua vesiliukoista LashMagic -ripsiväriä.
  • älä taivuta ripsiä, äläkä laitata ripsipermanenttia. Ripsissä on luonnollinen taipuvuus. Taivuttaminen heikentää liimaa, jolloin ripsien kesto ei ole hyvä.
  • kampaa ripset tarvittaessa ripsikammalla (saat kamman ensimmäisen käynnin yhteydessä)